torek, 8. julij 2008

Znižanje in mehurčki

mood: dogaja

Ker mi je pač "cuker padu" in nisem imela preveliko sreče v iskanju sladkarij v hiši, sem si raje šla ustvarit vročo čokolado iz vrečke. Ker pa je posodo treba pomiti (včeraj pač sem pozabila na to) sem stisnila cet in je iz njega izletelo na stotine majhnih mehurčkov>, ki so krožili po kuhinji še nadaljni 2 minuti. Bilo je prav zabavno in rahlo čarobno. Za trenutek, potem ko prideš nazaj v realnosti, seveda ugotoviš, da bo treba vseeno kaj narediti.

Potem sem seveda uživala v vroči čokoladi s smetano. Dokler se nisem opekla v jezik in je zmankalo smetane, ampak pustimo podrobnosti, važno da se je raven sladkorja v krvi dvignila na normalno mejo.

Mogoče mi je "cuker padu" zaradi ugotovitve, da so po včerajšnem pritoževanju nad cenami v Sloveniji, čudežno znižali, tisti prenosnik, katerega jaz hočem. Kot, da bi me nekako slišali. Saj bi ga že naročila ampak kaj, ko ima intergriano Intlovo grafično jaz pa bi rada od Geforce. Bom že nekako prišla do prenosnika.

Ker pač ponavadi ne najdem tiste pesmi, ki jo iščem na youtubu pridem ponavadi do dokaj čudne izbire na koncu. Iskala sem Tabu - Uspavanka, ampak je ni. Potem sem iskala Vesno Pisarović - Ja čekam noč in tudi s tem ni nič, tako pridem do Danijele in Vesne, ko na Dori oponašata Shakiro in najdem Danijelo, ko pleše na She's a lady in nekako s tem pridem do naših najbolših plesalcev Katarine Venturini in Andreja Škufce, ko plešeta jive na Reet Petite.
Zanimivo ali ne? (smeh...)

Jackie Wilson - Reet Petite
Katarina Venturini in Andrej Škufca - Jive

Ni komentarjev:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...