sreda, 11. avgust 2010

Srdit

Ja včeraj je bilo eno leto naokoli odkar sem naredila izpit. Kako hitro je šlo mimo. In koliko kilometrov je bilo že prevoženih ter tankov napolnjenih. Izleti po dolgem in počez. Obiski, ki so raziskovali ljudi.
Ne morem verjeti, da sem lansko leto "letela" domov iz morja in zjutraj naredila izpit. Bilo je precej smešno. Mislim, ko sem se parkirala in ko je tisti iz komisije stopil ven in mi čestital, mi ni bilo popolnoma nič jasno. Šele, ko mi je inštruktorica hitela čestitati, sem začela dojemati, da sem ravnokar opravila z vsemi urami in vsem. Fantastično.
In ne da sem ravno pred "to" uro vožnje dobila dolgo pridigo, ker sem bila še zadnjo uro pred izpitom tako živčna in nervozna, da je šlo precej grozljivo. Ampak po petminutni pridigi, česa vse ne smem narediti in da me bo verjetno dal nekam kamor še nisem šla, sem bila popolnoma mirna. Ker sem čutila močne bolečine na področju ram in hrbta, zaradi opečene kože od sonca. In če me ne bi opeklo, bi bila tako grozno živčna in se ne bi mogla umiriti, da bi verjetno storila kakšno butasto napako. A nisem. In ja, pomojem še vedno nimam občutka koliko proč se moram ustaviti, ko vzratno parkiram.

Pa dosti o preteklem letu in lanskem snegu. To je tukaj in sedaj.
Ko sem dremala s psom na vrtu, ker sva oba omagala v senci. Na ležalniku, on na tleh. In sva dremuckala iz dopoldneva v popoldan. V prijetnem miru.

Poker. Pa ja poker. S smehom in goljufanjem na polno. No, nekaj takšnega. Blackjacka noben ni znal igrati. Za ruleto pa smo imeli samo podlago in nismo našli virtualne vrteče zadevice. Pa drugič.
Delali smo načrte za izlet, jedli pico in se nasmihali ob vlogih. Kje je nov del dneva ljubezni?

Končno sem prebrala knjigo. In ja je dobra. Mislim ta Jej, moli, ljubi. Všeč so mi takšne zgodbe, poduhovljene, poglobljene, mislim tako nekako.
Sedaj si pa lahko končno privoščim ogled trailerja, ker sem se ga izogibala, ker nisem hotla pokvariti predstave. Čeprav si Julie nisem mogla predstavljati v tej vlogi.
Nekajminutkasneje.
Po tem ogledu. Nič si nisem tako predstavljala in ne vem, če imam še željo, videti ta film. Mogoče bo super. Ampak ne v povezavi s knjigo. In ja vem, kako so knjige fantastične v primerjavi s filmi.

Sara Bareilles - Single Ladies

Ni komentarjev:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...