sreda, 18. avgust 2010

Violična stavba

Uspavanko imam za bujenje. Ampak ob spremljajočem vibriranju, to definitivno zbuja.
Trikrat sem preverila, če imam vse našteto na seznamu seboj. Pa sem imela. Ampak sem za vsak slučaj pogledala še enkrat. V takšnih primerih izvajam neverjetno paranojo. Kot da bi kaj manjkalo, bi pozabila in bi me poslali nekam. Ampak me niso. In sedaj sem vpisana na faks. Kako noro se to sliši. Mogoče se navadim čez en teden, danes sigurno ne.
Študentka sem, bom, kakorkoli. Zdi se še vedno komaj verjetno.

Kar se pa tiče navezovanja stikov, pa dejansko nimam takšnih problemov, kot se mogoče zdi. Dejansko so bili vsi obrazi prestrašeni in negotovi, ampak s preprostim pozdravom in vprašanjem, če je tukaj vpis, se prebije led. In tako smo skoraj da padli v debato, ko so prestrašeni obrazi prihajali v stavbo. Ker tudi jaz sem bila med njimi, nekaj minut nazaj. Ko nisem vedla, če sem prav, ker sem se prvič znašala na tej šoli. Kdo je pa predvideval, da bo to moja dejanska opcija.
Jure in Amanda. Malo o tem, malo o onem. Preštevali sva fante, ki so prihajali po stopnicah in se ustavili pri številki 10, ali pa 11. Ampak dejansko jih nekaj celo je. Kdo bi si mislil.
Zasedena prva klop. Koliko zadev je potrebno izpolnit in koliko nadležnih fotografij prilepit. Čisto preveč. In kaj me čaka v prvem semestru, se še vedno psihično pripravljam. Rabila bom haljo in očala. Auč. To bo še precej, ampak res precej pestro.

Pijačka po tem. Bila sem bolj zagreti poslušalec kot kaj drugega. In imela sem preveč časa, ker pač vlakov od petnajst do desetih ni več, vse do enih. Tako pa nastane ena velika luknja. Izvedela sem marsikatere zanimive stvari in oba sta me spominjala na ljudi, ki jih že poznam. Po kakšni kretnji, po glasu, po mimiki. In to me je precej zabavalo.

Ampak to je bil prijeten del. Kljub manjšemu stresu. Prava groza me še čaka. Pakiranje.
Letimo, ok vozim, na morje jutri. To bo tudi nekaj.

Katy Perry ft. Snoop Dogg - California Gurls

Ni komentarjev:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...