četrtek, 18. september 2008

Čajček

mood: pa dobr

Aja tist slonček od včeri ni moj (Helenca ga je narisala :P) ... sam js sm se pač naudušla najbl... d ne bo kdo kj mislu preveč :P


Čajčka bi. Pa ni ne jabolčnega iz Turčije in ne multi-nevemkakšnega iz Tuša... Bom šla potem ugotavljati, če je kakšen pameten saden še. Ali pa bi mogoče kakav s smetano. Ja to bi šlo.


Važno, da nam je danes prof. Bernetič-Pal razlagala o svoji življenski "štoriji", o tem kako je ona izbirala ime za svojega otroka.
Pač ona je hotla dat svojemu otroki, če bi bila punčka ime Bonie (seveda je imela potem fantka ampak pustimo podrobnosti). In potem sta šla z možem enkrat nekam na počitnice (ok to si nekako ne predstavljam, ker kot prvič Bredica z možem, kot drugič ona na počitnicah in kot tretjič ona noseča...) in tam se je pripeljal nek gospod in z njegovega avta je pritekel po njeni razlagi sodeč, čisto zanemarjen pes. In potem se lastnik začne dreti "Boni, boni" in potem ji je mož rekel "no zdaj pa imaš Boni" :P
Ja to je začela razlagat, ko je ugotavljala kako je naši Bonie že ime in kakšno ima drugo ime (pač ima dva imena Bonie Klara).


Ja in pred tem, ko smo sedeli dol v učilnici, uleti notri "joj kakšen zrak je tukaj" in podobno, kar pomeni odprite okno. In potem po 5ih minutah vprašamo, če lahko zapremo okno, ker je pošteno mraz in ona "ne, hrana smrdi" in potem po 3h minutah od teh 5 min, kar pomeni nekako skoraj 10 min, spet vprašamo in ona "zdaj lahko zaprete, da ne bote izumrli..." in potem smo izvajali "seljenje narodov" ali bolje povedano menjava učilnic.


Najbolši sta pa bili Lara in Tjaša danes:
L: Tjaša, R5
T: Ne, R8 mamo
vsi: smeh
(pač ni treba dojet, važn d mi vemo zaka se gre)

In Jankovič nas je danes pozdravil, ko smo stali pred Robbovim vodnjakom in "poslušali" razlago profesorja o materialih s katerimi so naredili vodnjak.


Aja zjutraj sem imela probleme, ker sem že vohala sneg.
In probleme sem imela s tem zakaj so vse stvari narejene za desničarje ampak o tem kdaj drugič. Zmrzujejo mi prsti od tipkanja...

Justin Timberlake - Cry Me A River

2 komentarja:

Anonimni pravi ...

ja kako lepo si to povedala.

Anonimni pravi ...

in mimogrede se sklanja dve imeni.
vasa prfoksa je cudna

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...