sreda, 3. september 2008

Nov rekord

mood: neopredeljeno

Laufanje od šole pa do glavne. Skoraj dobesedno. Očitno nama je uspelo postavit nov rekord od bivše Palačinke pa do glavne in sicer 6min? ali nekaj takega. Jaz samo vem, da so mi noge skoraj odpadle.
Na vlaku vroče, ker je bil pač "tastr in tadoug" vlak. Kjer je edino ohlajanje odprto okno.
Spet sem bila sama in nekako ugotavljala, da bo očitno moja vožnja letos potekala v samoti...

Ker nam je gospa profesor za slovenščino naložila tono domačih branj sem se odpravila v knjižnico ponovno z namenom, da knjigo Oče Goriot preberem do konca in potem še Gospa Bovary.
Ker pač imam nekakšen "fotografski" spomin in nekako vem kje stvari stojijo, če sem jih že prejšnič iskala, pograbim prvo knjigo in grem do naslednje police, da poiščem drugo. Iz neznanih razlogov se odpravim nazaj in zamenjam knjigo Oče Goriot. Potem pa skeniranje in listek (ja potrebno bo do 24. vrnit, da spet ne pozabim) in v avto.
Mami me je seveda čakala, ker je dobila listek (:P), jaz pa sem ji povedala preden sva šle samo v knjigarno, da je nekako velika možnost, da ga dobi (ja ljudje me zelo redko resnično poslušajo) in ga tudi je... Jaz pa: "Sj sm ti rekla...".
Potem, ko ona skoči po meso, počakam v avtu in odprem knjigo.
In glej ga zlomka odpre se mi na nevemkateri strani, ker je bil nek listek not. In ponovno glej ga zlomka, bil je moj listek. Moj seznam knjig za domače branje.
Naklučje ali usoda. Ampak pravijo, da se vse zgodi z namenom tako, da ja.

Večkrat imam občutek, da vem kaj se bo zgodilo, čeprav si tega včasih nočem priznati (ker mi tisti končni dogodek ne odgovarja, ampak nekako vem).

Ja Irenca vse najbolše (če bereš blogec :P) pa zanimiv odgovor. Tisti listek je prav prikupen :P.

The Bravery - Believe

Ni komentarjev:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...