torek, 2. september 2008

Sredi Prešerca

mood: zmatrano

Pogledala sem si nov del Gossip Girl. Nova sezona, to se pravi druga - prvi del. Zanimivo to ja. Komi čakam, da bo naslednji teden naprej.

Očitno po dveh mescih neizmernega izležavanja, nemoreš pričakovati, da boš "komot" preživel dan s sedmimi urami. Treba se bo še vteči v to.

To fotko sem danes na vlaku nardila. Skoraj ponesreči. :P

Drugače pa sem preživela spet nov dan v šoli.
Imela sem dokaj zanimivo pot v šolo. Najprej sem na glavni srečala Heleno čisto po nesreči (pač je imela 2 uri kasneje in jo niti pričakovala nisem). Potem sem na Prešercu srečala Katarino. Pol sva šle pa skupaj do šole in sva tam naleteli na Saro :P Ja ja kar zabavno tole.

Slovenščina je bedna. Že danes, ko smo imeli prvo uro smo napisali 2 strani in nam je naložila 11 domačih branj čez leto, prvo mora biti prebrano že čez 14 dni. Ženska je pač zmešana.

Pri risanju pa smo dobili nakladanje o olimpiskih igrah. Sicer me ne vprašat kakšno je bilo bistvo današnje razlage, ampak vse kar smo dojeli je bilo to, da moramo v letošnjem letu naresti 20 portretov - od tega 9 avtoportretov (ali nekaj takega). In spet nas je zasliševal, kam nameravamo iti naprej na fakulteto, da lahko tisti, ki mislimo iti na ALU že začnemo letos delati na mapi (portfolia).

Ja ja tako je nekako potekal naš dan danes. Važno, da smo imeli 1 uro prej konec, ker je naša razredničarka preveč zaposlena.

Toše Proeski - The Hardest Thing

2 komentarja:

Jasna pravi ...

Slikca <3

Šole ne komentiram -.-''

La_La pravi ...

in nekateri še vedno trdijo da bo pr zgodovini tko k z nagodetko...dvomm...mislm d se je učenje zgodovine z romi za fokso nekak zaklučlo lansko leto.=)

sej ne d mam kej proti=P
sam začetek precej kaže na moja namigovanja iz lanskega leta=P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...