četrtek, 4. september 2008

Jaz tarzan, ti Jane, tu gozd

mood: rahlo besno in izdano

Pač moj računalnik se je odloču, da me bo spravljal ob živce in tako "crkne" vsaki 2 minuti. Dobesedno.
Ne morem niti pesmi do konca poslušati.

Tu gozd. Tu makedam. Pač načrt kako priti do "piknik placa" na katerem praznujejo rojstni dan. V četrtek? Kam gre ta svet...
In pa izjava: "Peljemo se proti rojstnemu dnevu" ... očitno je tudi to mogoče. Od zdaj se lahko preprosto pelješ proti temu. Mogoče, če ga ne bi rad imel potem obrneš ali pa prestaviš v vzratno?

Tik tak blagajna v Mercatorju me še vedno spravlja ob živce. Zadnjič je bilo prav prijetno, ko sva z mami naletele na tako pri kateri zvok ni delal. Ker pač tista ženska skoraj reče po končanem nakupu: "Prosim speljite se, hvala" skoraj ja. Najbolj me živcira njena izgovorjava cene (cént) in pa na koncu te skoraj spodi preč. "Prosim odstranite vrečke" joj... :P

Aja uglavnem danes smo imeli športni dan. Že ja.
Teoretično je bila cilj Rašica. Ampak po sedaj zbranih podatkih smo prehodili samo pol poti.
Ker smo mi pač na prvem mestu umetniki in ne športniki smo obupali že na prvem postanku (ne mislit, da je bilo to po 10 min ampak je bilo recimo da po 1 uri in 10ih minutah).
Seveda v vsakem primeru ne bi nadaljevali poti saj se nas je 9 punc odločilo, da se potuhnemo in skirjemo tam pod betonsko škarpo. Ampak po 10 minutnem čakanju se je iz daljave zaslišav glasen "jeeej" in tako smo krenili nazaj v dolino.


Crowded House - Weather With You

Ni komentarjev:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...