ponedeljek, 7. junij 2010

Matura: umetnostna zgodovina

Asemblaž.
Nekaj se mi je sanjalo. Nekaj sem vedela. Nekaj sem ugibala in nekaj sem si izmišljevala. Približno tako je bila rešena pola iz mature za umetnostno zgodovino. Prepričana sem, da bo huje, ampak lahko pa spet ni bilo.
Vse se je navezovalo na kiparstvo in arhitekturo, precej malo slikarstva in slikarskih del. In pretežno krščanska motivika, super.
Še likovna teorija v četrtek in potem zaključim s pisnim delom. Samo še vseh pet ustnih.

Kratke hlačke in petke. Super izgledajoča kombinacija. Prišla sem do spoznanja, da sploh ni tako zelo hudo. Razen, če se ti potem posledično najlonke strgajo zaradi dolgočasenja, živčnosti in nevednosti med samo maturo. Pa so šle še ene. Resnično sem največji uničevalec, pa še tako dobre barve so bile. Izgledalo je čisto naravno.

Gledam letošnji, včerajšni MTV Movie Awards. Komične scene filmov sprožajo mešane občutke.
O najhuj, tisti del o koncu New Moon.
Amejzing posnetki za nominirance.

Navdušena na Kristen Steward, njeno neverjetno zmedenostjo, ki presenetljivo poteka z nasmehom na obrazu. Veliko bolj všečno.
Sandra Bulock je daleč najboljša z resnim izrazom, ko se cela dvorana smeje ob njenih izjavah.
Twilight saga je že prežvečena in nezanimiva, ko pobere vse nagrade in bi resnično lahko spremenili ime šova. Saj bo kmalu konec in potem bodo na vrsto zopet prišli ostali filmi. Recimo.
Kolikokrat lahko zaradi besede f*ck prekine. Večino govora ob prejetju nagrade za najboljši film, se pravi Mlada luna, je bilo prekinjenega. Peter je imel neverjetno veselje pri govoru in posledično precejšno zalogo f*ckov.

Neprecenljivo. Ovo je balkan v španščini.

Louboutinke bi. Baje so v Maxiju. Čipkaste bi. Oh. Res!

Rocco Granata - Marina

Ni komentarjev:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...