sobota, 26. junij 2010

Zabojnik

Facebook protestira, saj noče več podpirati mojega bloga. Linka in niti rss zadevice ne najde. Brezveze. Pa nič.


Lenobni dnevi. Še Ron me ni preganjal zjutraj. Naš mali črnušček je prav koristen, kar se tiče lovljenja vešč ali moljev oziroma karkoli so te nadležne leteče zadevice. In pri tem nastane cela akcija, ko se on spravi to lovit. Prav prijetno ga je opazovati. Še bolj prisrčen pa je, ko se z menoj potika po gozdu in povoha vsak kotiček in je pozoren na vsak šum.

Bloglovin. Kako koristna zadevica. Olajša delo, saj tako ne rabim vseh blogov odpirati, da bi videla, če je kje kaj novega. Samo pogledam, če mi kje piše, da je nova objava in tisto pregledam. Poleg tega sem pa danes prišla do spoznanja, da lahko tudi bloge, ki niso gor, dodajam. Predvsem slovenske bloge, kateri verjetno tega sistema sploh ne poznajo.

Luksuz. Kosilo in večerja. Brez kuhanja. Samo z nektarinami se nažiram že cele tri dni.


Sem še v fazi zagona, saj nimam volje za početje stvari. Prekladam knjige, zvezke in liste iz enega kupa na drugega, saj ne vem kje naj se lotim pospravljanja. Obupna sem.
Poleg tega pa se moram spravit v knjižnico, ker se bom lotila branja. Po vseh teh domačih branjih in pripravah za esej mi ga že malo primankuje.
Nekje naj bi imela seznam, ampak lahko bi se našlo še kakšno priporočilo. In nočem brati osladnih ljubezenskih zgodb, razen od Sparksa.
Ravno mi je padlo na pamet. Alkimista moram dodati na seznam. Ali pa vsaj kaj od Coelha. Bom že.

Madonna - Papa Don't Preach

2 komentarja:

Anonimni pravi ...

a si inspiracijo za pesm dubla u glee:)

Kaja Zalokar pravi ...

o ja.
sj trenutno je večina mojih inspiracij iz serije Glee. ker cele dneve poslušam njihov soundtrack...
čeprou sploh nwm kera verzija mi je bolj ušeč... ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...