nedelja, 20. junij 2010

Vrabček

Vse kar zadnje čase počnem je samo to, da se učim in gledam filme za sprostitev. Komaj čakam, da bo to mimo. Samo še tri so mi ostali in tri dni. Potem pa tri mesece čistega užitka. Še sprejemci so vmes.

Julie & Julia. Filmi so resnično svet zase. In dejstvo je, da se tudi sama nagibam levo in desno, medtem ko pišem. Ta ugotovitev zaradi dejstva v filmu. Ne ravno dejsta, samo opazke, da izgleda prav defektno, da vsak ko piše, v filmu, nagiba glavo v stran.
Sam film se mi je pa zdel super. Zabaven, presenteljivo. Meryl je res vrhunska igralka. Kako preprosto je izgledalo vse to njeno igranje. Všeč mi je ta ideja o pisanju bloga in razširjanju neke knjige, neke zgodbe med ljudi. Čeprav res nikoli ne veš kdo bere, ker za vsakim komentarjem tiči še najmanj 10 ljudi, ki si ne upajo reči nič, ali pa se jim ne zdi potrebno, pa vseeno vsakič redno prebirajo.
Masla ni nikoli preveč. Zanimive gurmanske zadeve francozov. Oh, Pariz. Oui, oui. In avtomobili, damsko oblačenje in biseri. Bisernate ogrlice.

Glee. Verjetno edina serija, ki me je razočarala. Ne vidim, kaj je tako posebnega. Izbrali so najbolj nadležne igralce možne, za profesorje in odrasle. Vse skupaj je nepovezano. Izseki so takšni, da jim ne moreš slediti. Okosu po polomu malce popravijo pevsko/plesne točke vmes, ampak ne navduši.
Američano so tako blazno ponosni sami nase in na svoj high school sistem, da ne morejo iz tega. Kako tipično. In nadvse obupano. Mislim, so navijačice in nogometaši, ki so popularni in potem je tukaj skupina imenovana Glee, ki so najnižja točka samega kastičnega sistema. V samo serijo so seveda nametali vse stereotipe in jih popestrili s pevskimi točkami. Bedno.
Moram pa reči, da je izbor pesmi super, kot tudi sami nastopi, ker samo še to gledam.

Avril Lavigne - Keep Holding on

Ni komentarjev:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...