petek, 25. februar 2011

Šestnajsti

Nismo zmagali. Nismo ravno zablestli, smo jo pa odnesli z nagrado.


Pes - moj prijatelj je organiziral 'How how življenje 2' natečaj. Ampak še vedno je malce čudno vse skupaj, saj smo bili po številu "lajkov" vedno med prvimi tremi. Potem pa sta si prva dva razdelila najboljši mesti, četrti je prišel na tretjega mi pa smo padli daleč nazaj na 16. mesto.
Ampak ne bom se pritoževala, saj je čisto fino vse skupaj in zdi se mi, da bo prav v redu nagrada prispela v kratkem. Za našega zvestega prijatelja in glavnega hišnega ljubljenčka. Ki ima v sebi toliko potrplenja, medtem ko skačem naokoli s fotoapartom.


Morning Glory. Mislim, da sem prevečkrat gledala predfilm, trailer, ker je bil sam film samo dober. Pač v skrajšani verziji so prikazali vse potrebno s super glasbeno podlago. To je samo zato, ker je Rachel McAdams kulj in drži moj ostanek navdušenja pokonci. Bom gledala še s slovenskim prevodom. Jutranje veselje.


Nadležno je, ker sem film pogledala po prevečih kosih. In se je izgubil med vsem. In to ni nikoli dobro. Še PopTv ima manj reklam. Haha.


Za novo pesem od Lady Gaga bi lahko trdila, da jo izvajajo Sugarbabes ali podobna dekliška skupina. Če je to dobro ali slabo, ne vem, vem samo, da je čudno.


In tako blazno težko je zapraviti 5€ v H&M-ju. Meni ni uspelo.
Komaj čakam, da se začne sezona balerink.


Taksi za otroke. Gor in dol. Sem in tja. Dvakrat v krožišče. In cel krog ter še malo. Ii.
Mačice so zunaj.

Škorenjci so moja najpogostejša obutev zadnje dni. In tako blazno fini so. Za kup blata, sneg ali samo s kamni posut asfalt. Za vse in povsod.
Gumjasti karirasti škornji.



Eagles - New Kid In Town


Ni komentarjev:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...