nedelja, 13. februar 2011

Razlezen piškot

Roke mi dišijo po margarini. In to vonjam že od daleč.
Pekla sem ameriške piškote s koščki čokolade po slovensko. Pa so nastale velike palačinke. Presladke velike palačinke.
Predno sem dala peči je vse izgledalo natanko tako kot bi morala. Potem pa je naskočil problem. Ko sem odprla pečico. In zagledala velike ploskve razlezene mase. To samo zato, ker sem imela precejšne težave z odstranjevanjem mase z žlice. Več moke bo treba.
Bo že bolje. In mislim, da se bo miklavžu pridružil tudi božiček, ker tako vestno uničujem njune podobe. Pridružil pri tem, da mi ob koncu leta ne bo prinesel prav nič.

In, ko sem že pri hrani. Na naši mizi se je znašel piščanec. Prav lepo pečen. Mmm.
S filo in vsem. Potem pa še domač jabolčni 'štrudl'. Danes smo definitivno pekli in kuhali.


Going The Distance. Pričakovala sem en takšen plehek film. Pa na koncu sploh nisem dobila takšnega vtisa. Mislim, saj je. Samo ne danes. Ne zame.
Tak fin. Za en večer, ko rabiš ves svet spravit iz tvojih misli. In ja razpoloženje definitivno vpliva na končno oceno filma. Kot vpliva spol. Moški filmi niso za ženske in obratno. Tako, da če moški skritizira film to še ne pomeni, da ga bo ženska tudi. Oni bi gledali akcijo. Mi bi gledali zgodbo in romantiko. Če tako malce stereotipno povzamem. Čeprav dobra zgodba nakoncu reši obe strani.
In mogoče je v tem filmu ta igralski par naredi vse še bolj zanimivo. Mislim Justin Long vedno igra nekekga zmedenega fanta in Drew Barrymore bi pisala članke in nosila hlače v hiši.

Mogoče, če bi bila nekje drugje bi lahko tipkala članke o filmih. Pa nisem. In tipkam samo blog.
To bi bilo predvsem... zanimivo.
Oh, preveč Carrie Bradshaw. Še vedno bi prebrala Dnevniki Carrie Bradshaw. Ne vem niti, ali naša knjižnica to premore.


Blogec se je oblekel v zeleno. In ob strani so priljubljene objave zadnjih 7ih dni. To funkcijo mi je ponudil Blogger. In še za našega kuža lahko lajkate na Facebooku. Tam pri Pes - moj prijatelj. Ker je pes res moj prijatelj. Ki "trpi" preveliko pozornost in pretirano ukvarjanje z njim. Mislim, da mu prav nič ne manjka. Pasja družba včasih.

Cat Power - Could We


Ni komentarjev:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...