sobota, 8. januar 2011

Kraš

Prvič sem videla goreti lučko za tank. Vedno zaženem paniko, ko kazalec pade pod E, ampak nikoli še nisem videla te blazno moteče oranžne stvari pod vsemi števci. Joj. In ni nehala svetit.
In ja avto imam leto in še malo.

In zadnje čase mi skačejo psi in mačke pred avtom. Danes je bil na vrsti zmeden labradorec. Saj predvidevam da je bil. Karkoli od tega.

Orade v pečici so najboljša možna kombinacija. A sem samo jaz, ali se mi zdi da so vsi kuharski blogi naredili vpliv name in sedaj razpravljam kaj jem? Še malo pa bom kuhati začela. Hihi.

Šoping. Zdi se mi kot da nisem bila že celo večnost. Ampak v H&M-u je še vedno vse isto in nič interesatnega. Poleg tega se mi je pa ta bencin danes tako zameril, da se mi je zapravljanje zdelo čisto odveč. Ni prava besedna zveza, pa vseeno. Vrglo me je s tira in noben cent ni bil vreden ničesar. Poleg tega so pa kino vstopnice drage kot hudič.
In ne razumem dveh stvari - zakaj so ob sobotah in nedeljah dražje ter študenstki popusti ne veljajo in zakaj so različne cene po različnih koncih Slovenije. Prosim - razsvetlite me.
Poleg tega pa so imeli ob predvajanju filma ogromno težav z zvokom in pri 5,55€ človek pričakuje najbolje. Saj je tudi karta najdražja.

Če ne drugega je bil vsaj film Life as We Know It blazno kul in zabaven. Zdi se mi da že dolgo nisem videla takšnega filma. Čeprav je vse predvidljivo pa vseeno. Katherine Heig je blazno zabavna in vsi njeni filmi so tako blazno kul.
Verjetno sem se nasmejala na široko in veliko. Prav zabavala sem se. Zaradi filma in vseh vzdihlajev in komentarjev z desne strani.
Ampak ne bom pa nikoli razumela ljudi, ki se med kino predstavo prosto sprehajajo gor in dol po stopnicah, kot da so na promenadi. In tudi ne ljudi, ki 10 minut pred koncem filma vstanejo in gredo ven. Ljudje ne znajo hoditi v kino. Res ne.

Bivše sošolke in tuje govoreče prijateljice. Vse naenkrat. In ja nakoncu nas je bilo že 9. In ko sem opravila s službo taksista sem se lepo vrnila nazaj na krajši klepet. Izvedela nič, ker smo si samo podajale nesmiselne stavke in brezpomenske povedi.
Moja glavna spretnost pa je obračanje avtomobila na mestu. Obladam.

Izpraskala si bom noge. Mogoče bo potem zaleglo.
Kraš ni čokolada. Kraš je poslovenjena verzija besede crush. Sem saj približno zadela?

David Sides ft. Ahmir - The Climb


Veliko bolje kot Miley.

Ni komentarjev:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...