sreda, 12. januar 2011

Pulzni oksimeter

Bowling. V Tivoliju. Sploh nisem vedela, da tam imajo bowling. Saj se mi je nekoč v spomin zasidral napis, ko sem ga opazila. Ampak nikoli mu nisem posvečala nobene pozornosti.
Ampak dejansko je tam. Nekje po zavitih stopnicah z mostu. In pričakala me je ameriška govorica in sem si oddahnila. Skoraj.
Šlo nam je v redu. Čeprav je koncentracija iz igre v igro popuščala je bilo vedno bolj zabavno.
Sprva smo videli 5 zaporednih stikov. S strani dekleta. In jaz sem dobila plus točke za stil.
Posledice čutim v kolenu, ampak tako pač je. Ne vem sicer, kaj se je zgodilo z mojim vrtečim metom, ko se je krogla popeljala v loku do kegljev.
Pa vseeno. Bilo je zabavno. V čevljih in z glasbo na katero smo poskakovali in poplesavali.

Sicer je bila bolj grozna vožnja do tja. Na hitro sem natipkala kar grožnja.
Meglice, ki so se lebedeče premikale naokoli. Posuta bela plast. In nivo oblakov/megle, ki je bilo tik nad streho avtomobila. Kot bi bila v tunelu celotno pot. Pa še na Celovški so se šli škarijce. Kar je očitno priljubljen šport. Vedno naletim na kakšnega takšnega kret*na.
In imela sem telovadbo pri iztegovanju za listek. Geni so krivi. Edina stvar, ki mi zares ne uspeva najbolje.

Hotela sem napisati celo stran o tem kako smo ovce in mediji manipulirajo z nami, ampak se mi sploh ne zdi smiselno. Seveda, so vsi ptiči popadali od ognjemetov. In to samo v določenih koncih sveta, ko so se slavja z več polurnimi ognjemeti odvijala na vsaki vasi.
Tako prikrivajo. In za tem stoji nekaj groznega, da so še nekoga, ki je imel informacije brutalno pospravili s tega sveta.
Sicer pa američani o vsesplošnem prikrivanju resnice vsakič posnamejo kakšen film na temo katastrofe. Vidite vzporednice?

Red Hot Chili Peppers – Under the Bridge


Ni komentarjev:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...