petek, 11. marec 2011

Tečaj masaže

Če sem včeraj obeležila 1000 objavo na blogu, sem danes imela tečaj masaže.
In vsakemu, ki sem mu to omenila pred kratkim, se je javil za model. Le zakaj?

Prav elegatno sem se izognila petkovim vajam. Poleg tega pa sem naredila že eno nalogo in pol od desetih. Jeej zame.
Še deset pa bomo tam. Če imamo vaje takšne, da se Photoshop učimo po lekcijah, ki sem jih nekoč že videla, mislim, da v knjigi. Blazno zabavno, saj vem.
In najtežje je tisto, ko ti nekdo razlaga in ti moraš početi ravno tisto, kar ti rečejo. Jaz nisem takšen tip človeka. Še risbe ne znam preprisati. Še dveh enakih oči ne znam narisati na obrazu. Kaj šele, da bi delala po nekem ustaljenem sistemu.
Sama sebi se zdim blazno neukrotljiva. In nestabilna. Še noben ni poskušal. Da bi me ujel.

Tečaj masaže. Ni ravno na veliko obiskan. Je pa zanimiv.
Sicer se že samo poslušanje in predavnje zdi pravšen izziv, ko tisti, ki uči jecla. Saj ne da bi bilo to sedaj blazno slabo, ampak je pa drugače. Ne mislim nič negativnega.
In ta tečaj ima cela dva udeleženca. Lahko povem, da je masažna miza blazno težka ali pa da sem sama blazno brez moči.
In da moje noge skoraj da lebdijo sedaj, ko so bile temeljito zmasirane in zgnetene in zglajene. Bodo pa jutri še bolj temeljito.
In ja. Povsod moraš najti svoj ritem.

Tisti video o vseh mišicah in kosteh, ki je bil prav nazorno pokazan je bil vse prej kot prijeten. Sem se pa med vsemi latinskimi izrazi izgubila v mislih, kako smo vse kosti medeničnega obroča narisali. Kako sem se že enkrat poglabljala v sestavo in štetje reber. Še vedno pogrešam risanje.
Mislim tisto, ko se zapreš v nek prostor in te živa duša ne moti pred seboj pa imaš samo en velik list papirja. Zabavno je tudi v primeru, da si obkrožen z ducatom ustvarjalnih ljudi in od vsakega črpaš njihovo ustvarjalnost in rišeš dani motiv pred seboj. V tem sem se zgubljala med tem, ko sem gledala tisti video o mišicah.

In ko sem ravno pri videoposnetkih. Naletela sem na enega, ki prikaže tisk kot nekakšno blazno kul stvar. Ker po vseh predavanjih in predmetih na Grafičnih in intreaktivnih komunikacijah, uničen pogled na te stvari. Dejansko stvar tako zakomplicirajo, da se ti zdi, da jo živ bog ni sposoben narediti. Vse zavijejo v enačbe in teorijo.
Vse je ravno toliko zanimivo, kot celoten šolski sistem. Se pravi - nič.

Anahi - Alérgico


Ni komentarjev:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...