petek, 24. september 2010

Kodralnik

Zbudila sem se v prazno jutro. Samo kuža me je navdušeno pozdravljal, ko je mahal z repom sem ter tja. Njegove velike rjave očke pa so bile popolnoma navdušene.


Zavila sem v trgovino, da ne bi bila lačna. Pa sem pozabila kupit jajca.
To me ni ustavilo pri kuhanju/pečenju kosila. Zase, ker drugi niso bili lačni ali pa jih ni bilo doma.
Ne vem zakaj, ampak ravno o tem mi sede pisati.
Sprehajala sva se po gozdnih poteh in se parila na verjetno še zadnjih vročih dneh tega leta. Smejala sem se še v jetrih.


Javlanje iz Anglije.
Prišlo je povabilo za preživljanje popoldneva v Ljubljani, ki ga nisem zavrnila. Oh, Ljubljana. Pa sem obula petke in smuknila v pikčast rekelček ter čakala na prevoz.


City park. Tako oblegana stvar in poznane poti. V garderobi sem vrtela v novih kosih sveže kolekcije H&M-a. S prsti sem drsela čez svilnate zadevice v zgornjem nadstropju Sportine in se izogibala pogleda na cene.
Prav kraljeva sem se sama sebi zdela v dolgi turkizno-modri volančkasti obleki iz trgovine nasproti New Yorekerja, Zero. Če me kdo povabi na kakšen gala ples, bi bila odlična izbira. Iskala sem uro, ki jo niso imeli. In se navduševala nad oblekico, ki izgleda kot spalna srajčka in se v njej počutim kot Alica iz čudežne dežel, ki je najdem v Zari. Občudujem jo. Čakam na popust.
Preveč, občutno prevelika količina čokolade naenkrat. Ledena čokolada s smetano in kozarcem vode v Rustiki.


Nove serije. Ah, svet, ki ne obstaja. Gossip Girl. Paris. Ta čudoviti Paris, ki bo ostal v spominu.
In še del Glee, čeprav sem se lotila gledati Housa.
Sovica na tabli.

Travie McCoy ft. Bruno Mars - Billionaire

Ni komentarjev:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...