nedelja, 14. november 2010

Smukniti

Zanimivo produktivna sem bila.

Razen tega, da sem bila boj s košem za smeti, ko iz svojih kremplejv ni izpustil vrečke. Posledično se je cela ulica nalimala na oknih in opazovala kdo povzroča takšen ropot. Seveda samo v moji predstavi. Ker sem sesula krožnik in šalico, ko sem drugo šalico jemala ven. Tako preprosto je, ko prileti z neznansko silo v lijak. Lahko bi računala njutne, ko smo ravno pri fiziki to izvajali.
No, koš in vrečka. Končalo se je z izidom, ki je bil porazen zame. Pa dobro.
Vsaj preverila sem, če so še vse zvezde na nebu. In opazovala oblak v obliki konja, ki se je neznansko hitro podal čez nebo. Res ekspresno. Luna pa sije. Grozno blešeče.

Še dve knjig. Pa bom. Govorim o čarovniku, katerega film pričakujemo v kinu, zelo kmalu.

Ima še kdo tako risankast pogled na določene stvari?
Vsakič, ko kdo izraža blazno navdušenje nad blogom potem to mene spravi v zadrego. In se mi v glavi odvrti filmčk in pri tem to čisto nezavedno počnem. Veste tisto, ko zreš v tla, zardevaš, eno nogo premikaš v krožnem loku po tleh in roke tiščiš skupaj ali jih melješ med seboj. Zdi se mi, da sem ta prizor nekoč opazila v Snoopy risanki. Lahko kdo potrdi?

Ja no, ko pozabim vroč čaj na okenski polici, lahko po parih urah pijem le še ledenega, ki nima pravega učinka.

Produktivno sem prestavila mogočno, brnečo mašino, ki omogoča vse traparije, ki jih omogoča računalnik, na višji nivo. Ker pes pušča polno dlak povsod, samo da se sprehodi čez prostor. Pri tem pa lahko še 'sunem' sesalec, ker naš še vedno oddaja prah, namesto da bi ga sesal. Čudna reč.

Potem pa sem spela vse skripte za umetnostno in jim naredila lepe naslovnice. No nekaj, jih je predebelih za 8mm spirale pa je potrebno počakati na večje. Ampak že dolgo časa sem si želela speti vse skripte od lanskega leta. Zgolj zaradi lastnega zadovolja in veselja. Pa čeprav nimam več umetnostne. Ampak včasih se tako grozno zalušta listati po teh stvareh. Režunova bi bila ponosna name. Ambasadorke umetnosti.
Pa še vse skupaj sem okrasila z zabavnimi naslovnicami, ker popestri črnobele kopije.

Rabim risat. Rabim predelat kemijo. Rabim napisati dnevnik za kemijo od prejšnih vaj. Rabim prebrati knjigo. Rabim črno kartušo. Rabim pospravit mizo. In rabim zaviti v Hofer.
Samo vse to mi pade na pamet. Zdaj.

Lindsey Ray - You Make Me Happy


Ni komentarjev:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...