sobota, 6. november 2010

Ultimat frizbi

Danes je vse skupaj tako tako. No, tak občutek pušča dan. Ker je bil po eni strani zelo kulj, po drugi strani pa grozen.

Ta teden, sem videla Američane večkrat kot lastne sošolce/kolege. Danes sem bila zopet v Tivoliju z njimi. Čeprav za kratek, a odličen čas.
Igrali smo Ultimate frizbi in tokrat nisem ostala za fotografskim objektivom, ampak sem se pridružila akcija. Noro.
Veliko je tekanja gor in dol. Na vsake toliko smo bili vsi popolnoma zadihani in sopihali v oblačen dan. Ampak smo zmagali. Prepričljivo in bili smo super tim. Sama sem tudi prislužila nekaj točk in izvedla nekaj zanimivih metov, ki so bili pospremljeni s komentarji "nice throw Kaja".
In bilo je lažje, saj sedaj poznam že vse in vem kdo je kje, ker prejšnič je bila ena velika zmeda. Super mi gre.
Nekako se izkaže, da so druženja z njimi tako prijetna.

Tisti butasti avtomat za polnenje urbane mi je požrl 20€. Grozno. Meni pa nič jasno. Rekli so mi, da jih dobim v ponedeljek. Kdo bi verjel, ampak vse je v ponedeljek.
Poleg tega pa človek ne more verjeti, kakšno dolgo dobo ima 7 minut. Skoraj pol ure. Trole in table s časom. Popolna neskladnost in protislovje.

In ko sem prebrala sporočilo, se mi je na mestu zavrtelo. Ja...
Nimam besed.
Videla sem slona v sanjah. Slona, ki mi je prečkal pot med sprehodom.

Ampak vse 'teženje' na mail in povpraševanje se je obneslo. Dobila sem čevlje. Imeli so jih. Čeprav sprva ni kazalo tako in nisem vedalo, da so dejansko bili rezervirani. In ko smo to razjasnili, je potegnila ven par.
Poleg tega sem dobila še jopčko in majčko. Super nakup za danes.

The Velvet Underground - I'll Be Your Mirror


Ni komentarjev:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...