četrtek, 29. julij 2010

Bel črnec

Sedaj sem pa totalno zdolgočasena in naveličana vsega skupaj. Še malo pa bom začela pogrešati ljudi, ki so delili čas z menoj čez šolsko leto, ampak jih ni nič doma. Obenem pa se mi ne da premakniti nikamor. No, skoraj nikamor.


Trenutno si želim nedeljsko potepanje po centru Ljubljane in kukanje na bovšji trg, ampak mislim da tega ne bo. Mogoče celo pogrešam Ljubljano, v soncu.

Branje knjige mi gre izredno počasi. In tist moj seznam bo ostal neizpolnjen, ampak nič za to. Vem samo, kaj moram prebrati in ne bom pozabila.
Ni moj dan. Slabo mi je šlo. S kartanjem. Naveličana sem.
Rabim neko poživitev. Rabim energijo. Ne, rabim samo nekoga, ki ima energijo, da mi jo malček odda, ker sem lastno že izčrpala za zdaj. Polnit rabim baterije pa ne vem, kam sem založila polnilec. Ups.

Moj obisk se je zavlekel. Na kosilo. Sadno malico. In malico. Tako na par ur. Samo zaradi prijave v Facebook. Odšla sem z salamo, jajci in nakitom.
Čudovitim drobnim nakitom, ki popestri. In ga bom še sama malenkost izboljšala. Rabim pa črno vrvico. Bolj droben trak. In nakit iz Topshopa. Mi ga kdo kupi?


Deževen dan. Brisalci so šli gor in dol in gor in dol v enakomernem ritmu. Tako kot so kaplje dežja padale na vetrobransko steklo. Veselo sem vozila čez luže ob cesti in špricala naokoli. To mi je res v veselje. Sicer če koga vidim, se delam pridno. Ampak ob tem se počutim kot mali otrok, ki v svojih gumjastih škornih skače po lužah medtem, ko dežuje.

Maroon 5 - Misery

1 komentar:

Klara pravi ...

Sej veš, kam moreš prid po enerigijo :P <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...