torek, 20. julij 2010

Dvojna napaka

Na Visoki šoli za dizajn so totalno nesposobni napisati eno konkretno pismo. Če človeka že dvakrat zavrnejo, bi ga lahko vsaj dostojno. A ne. Prvič ti pošlejo napačno smer. Drugič ti pa pošlejo, da si dosegel večje število točk, kot je bilo možno, ampak rabil bi jih pa še več.
Me veseli, da ne bom imela več opravka z njimi. Ker si ne želim.
Dosegla sem 43 točk od 39, ampak vseeno bi jih morala imeti 45. Halo.


Rezervirane imam počitnice v Radencih, da izkoristim bon. Močno rabim odklop.
In rezerviran imam postanek na poti. Pri rezinci.

Obstaja tudi pasje pivo, če niste vedeli. Tudi jaz prvič slišim za to. Še bogi pes se ga sedaj lahko nagoni in to z okusom govedine. Neprecenljivo, resnično.


In na vrhu želja se je ravnokar pojavil Pentax Optio I-10 v bisernato beli barvi. Stajliš fotoaparat v beli barvi. To pa je neprecenljivo. Ubistvu je precenljivo. Na 200€. Zbiram prostovoljne prispevke.

Sanjala sem sanje v katerih smo prepevali komad od Madonne, American Pie. Ampak samo refren.
Kaj naj bi to pomenilo?
Saj se je dogajal še en cel kup stvari, ampak ta detajl me je najbolj pritegnil.
In ljudje so bili neznani. Teoretično sem šla na dopust, ampak se je stvar zapletla, ker nisem naredila rezervacije in potem se je zgodba mistično nadaljevala okoli neke cerkvice na otočku obdanem s klifi. Sama pa sem tipično zaganjala paniko, ker sem pozabila doma polnilec za baterije in dodatno baterijo za fotoaparat. In potem smo se znašli v sobi, ki je bila ubistvu cerkvica in peli Madonnino pesem. Nič jasno.


Nekako sem se potikala po trgovinah. Sicer ne veliko, ampak sem vmes prišla do občutja in spoznanja, da so ženske na razprodajah kot nekakšni plenilci, mrhovinarji za znižanimi kosi oblačlil. Vsi grabijo. Vsi brskajo. Vsi se grebejo. Ni nobenih manir. Ni vljudnosti. Samo tekmovalnost.
Halo. Sama pa sem se brezciljno pomikala med kosi oblačil in nič mi ni padlo v oči oziroma niso imeli številke. Kako nenavadno. In zakaj ogrlice v Topshopu stanejo več kot 20€. Ampak bi. Mogoče si premislim.

Natasha Bedingfield - Soulmate

Ni komentarjev:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...