ponedeljek, 12. julij 2010

Črtasto

Pariško. Amour.
V rokah držim miniaturen Eifflov stolp in se nasmiham. Ob spominu na Pariz. Ob občutku spomina na Pariz. Ob tem kako smo čakali na najbolj čudovit razgled. Kako smo občudovali slike narejeni že pred stoletji in kako smo kupovali poceni torbice, katerim lahko rečem da so iz Pariza. In da so čudovite.
Pariz ima svoj čar. Ima vpliv in predstavlja sanje.


Pričakala me je pošta z darilcem. Obesek za ključe. Nadvse prikupen.

Spletena kita. Pikčasta očala. Sončni žarki v črtastih prekinitvah.
Fotošuting. Posledično.


Želim si nekaj napisati, ampak ne vem, če sem zmožna dokončati. Mogoče bi morala izkoristiti moj vikend paket in kaj lepega spisati.
In včasih vem, da je bila Gospa Bovary v žepni izdaji, ampak je ne najdem. Namig?
Nočem tistih, ki so namenjene maturi drugo leto.


Cutlass. Scenarij in režija Kate Hudson. Kristen. Dakota. Luštna 15-minutna zadevica. S prav zanimivo zgodbo. Definitivno vredno svojih 15 minut.

Jo bo Lon spodbujal? Spominjala se je, da mu je nekaj mesecev po tistem, ko sta se zbližala pokazala eno svojih slik. Bila je abstraktna slika, ki naj bi spodbujala k razmišljanju. Na nek način je spominjala na tisto, ki jo je Noah obesil nad kamin, tisto, ki jo je tako dobro razumel, čeprav je bila morda malce manj silovita. Lon pa je le strmel vanjo, jo skoraj preučeval, potem pa jo je vprašal, kaj naj bi predstavljala. Ni mu je poskušala razložiti.
(Nicholas Sparks: Beležnica; str .101)

The Lucky Ones. Zgodba vojakov, ki se za mesec dni vrnejo v domovino in se njihove poti po naklučju prekrižajo. Kljub težavam posameznika, iščejo skupno rešitev. Zanimiv film z pustim koncem. Ni me navdušil, pustil me je flegmatično. Ampak Rachel McAdams blesti v filmu.

Simple Plan - Your Love Is A Lie

Ni komentarjev:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...