sobota, 10. julij 2010

Sončne ulice

Sončne ulice Celovca.
Danes izlet in šoping. Bolj smeh in zabava. Ker sem sprobala stvari, katerim se je mami nasmehnila in ona se je stlačila v stvari za katere sem poskakovala sredi trgovine, da jih poizkusi. Če me je kdo videl, delajte se, da se ne poznamo.

Uspešno sem zaključila to popoldne s spanjem. Nakupovanje je naporna reč.

Ampak mesne kroglice iz Ikee. Kaj bi lahko še boljšega.


Videla sem čevlje, ki so moja obsesija. Ampak samo toliko, da jih vidim in sem totalno srečna. Resnično potem hodim naokoli z največjim nasmehom. Na žalost niso imeli številke, da bi jih še probala, ampak že sam pogled na njih je bil dovolj. Mornarsko modri z belimi črtami in rdečo peto. Sanjsko.

Ogrlica z Eifflovim stolpom. Nova lepa modra denarnica s cvetličnim vzorcem. Preprosto najlepša. Majica nedefinirane barve. Kratke jeans hlače. Predpasnik z vzorcem maffinov.
Popolno. V primeru, da to predstavlja zadovoljstvo in lep izlet.


Potem pa sončne ulice Celovca. Na pol v senci z vrvežem ljudi. Prijetno se je sprehajati po znanem. Občudovati stare hiše napoljnjene s trgovinami in ljudi, ki hitijo mimo.
V karirasti srajčki. Črni majčki. Sivih kratkih hlačah z črno-belimi japonkami sem parodirala. In turkiznim detajlom na zapestju.

Sedaj pa letim na Bled, še na kremšnito.
In včeraj so očitno imeli vseslovenski dan barvanja cestnih oznak.

Omar Naber - Stop

Ni komentarjev:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...