sreda, 18. maj 2011

Čakam

A obstaja kaj takšenga, da oseba, ki jo sanjaš v istem trenutku sanja prav enake sanje?
Verjetno ne.
Še vedno čakam, da me mine. Premočan vtis imam.

Danes pa sem izredno naveličana čakanja.
Neučakana. Naveličana. Izčrpana.

Potem pa si vseno na koncu rečem, da še vedno čakam. Kam to pelje?

Hodila sem po poteh, po katerih še nisem. Šla sem po ulicah po katerih ne hodim. Danes sem imela tak mali izziv. Kaj pa naj človek počne ob 3 urni pavzi, sam.
Vsi so tako hitro izginili iz mojega vidnega polja, da sem si rekla - ja potem pa nič. In šla sama v skozi vrata v sončen dan.

Skratka dvakrat sem bila v Tivoliju. Šla sem po poti ob Ljubljanici, kamor me sedaj še ni zaneslo pa pogosto hodim mimo. Poiskala sem flomastre. Pojedla sem celo škatlo češenj, ki sem jih vzela seboj. Snedla hruško. Zadnje čase prav uživam v sadju. Če je le na voljo.
Na pol sem brala knjigo. Na pol sem preigrala igro na telefonu.
Skratka, krajšala sem si čas kolikor se ga je le dalo.
Še hiperaktivne veveričke sem opazovala. In naštela štiri. No, mogoče je bila kakšna ista, ampak mislim, da so pa bile tri različne. Prav prikupen način premikanja po tleh imajo. Malo v galopu.

Naučila sem se novo igro s kartami, ki spominja na žandarja. Eucre. Skratka največja težav je bila pretvoriti navodila v tujem jeziku v potek igre pred menoj. Nisem vedela kako se lotiti. Pa je steklo in kaj hitro sva zmagali. Čeprav se bom še naučila pike in križe po angleško. Za rdeče barve vem. Za črne pa ne.

Mislim, da sem našla pesem. Še sama nad seboj sem presenečena, kako se mi je v glavo zabila misel, da sem jo slišala v neki risanki. Ampak pod Looney Tunes ničesar nisem našla. In zazdelo se mi je, da sem v prav isti risani seriji slišala 'The Shoop Shoop Song'. Kar me je pripeljalo do rezultata. Tiny Toon Adventures so bili. In natanko se spomnim tega dela. Obeh. Vključno z walkmanom. 'Respect' je pa naslov te pesmi.
To je samo zato, ker se mi je zasidrala v glavo, ko so jo punce začele prepevati danes.

Aretha Franklin - Respect


Ni komentarjev:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...