petek, 20. maj 2011

Četvorka

Maturantska parada.
Leto naokoli je šlo tako hitro. Danes je napočil dan, ko se je generacija za nami zavrtela.
Sama se še vedno spominjam najbolj norega občutka ob tem, ko sem se lani sama vrtela v tem ritmu.
Presenečena sem nad tem, da sem sama dobila in doživela svojih 10 minut in sem z veseljem opazovala, kako so se danes vrteli. Vendar je bilo to drugače opazovati, kot tisto leto, ko je bilo naše predzadnje in so se najstarejši na naši šoli odvrteli naprej in s tem predali nam odgovornost.
To je tisti trenutek, ko pride in gre. Ko ga z veliko žlico zaužuješ in spustiš mimo. Potem pa se z nekakšnim zadovoljstvom spominjaš nazaj.
Nič ne bi bilo narobe se še enkrat tako zavrteti, ampak vem da je ta čas sedaj mimo. Ampak noge me pa ob glasbi četvorke ne bodo nič manj srbele. In se bom sem ter tja prestopala na mestu.


Jaz grem naprej. Na ledeni čaj in kepico sladoleda.


Paket DM teka je prišel. Ogromen paket. Vreča do vrha napolnjena z toliko stvarmi, da sem jih razprostrla čez celotno mizo.
Ustvarila sem luškano stvarco. V primeru, da se jutri prikažem na Pepermintovem pikniku. Malce sem skeptična, ampak bom videla kako bo zneslo. Do takrat se bom pa potepala po Škofji Loki.



Marc Anthony - Dimelo


2 komentarja:

K pravi ...

hej! ful sem vesela, da si uspela priti! pa tako prisrčno bitje si, hvala za pomoč pri "making conversation" in postrežbi! se vidimo še kaj, a ne? :)

Kaja Zalokar pravi ...

hvala tebi :)
o seveda da se vidimo še kj =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...